Fotograf:
Melk.no
Ovnspannekake med risengryn og bærsaus inneholder
134 Kalorier,
21 g Karbo,
5 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Ovnspannekake med risengryn og bærsaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnspannekake med risengryn og bærsaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7101 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnspannekake med risengryn og bærsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.96 | 607.68 | Kcal |
Protein | 4.51 | 20.46 | gram |
Karbohydrat | 21.26 | 96.44 | gram |
Kostfiber | 1.31 | 5.94 | gram |
Fett | 3.14 | 14.24 | gram |
Mettet fett | 1.29 | 5.85 | gram |
Salt | 0.65 | 2.97 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.43 | Kr 24.63 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 268 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 63,48 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Pisk sammen egg og sukker. Tilsett hvetemel og rør til en klumpfri masse. Bland i risengrynsgrøten og melken. Smak til med kardemomme og salt. Hell røren i en godt smurt form og stek 25-30 minutter til pannekaken er gyllenbrun og ferdig.
Server med bærsaus. Rør bær og sukker sammen i en matprosessor til alt er godt blandet. Server formen varm med kald saus på.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 22369)
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-06-24
Oppdatert dato:2006-06-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift