Fotograf:Dr Oetker Smakfull dessert for store og særlig de små. Påskekosen.
Oppskriften inneholder 180 Kalorier, 20 g Karbo, 5 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pannekaker:
Bland mel, salt og sukker. Tilsett melk og egg, og rør til en jevn, klumpefri røre.
La stekepannen bli varm og ha i litt smør. Fordel et tynt lag pannekakerøre i pannen og stek til de er gyldne og sprø på begge sider. Hold dem varme ved å legge dem på et fat i ovnen på lav varme.
2
Garnityr:
Smelt sukkeret i en stekepanne ved middels varme og tilsett mandelflakene. Rist nøttene gyldne i det smeltede sukkeret og avkjøl på bakepapir.
Legg en pannekake på hver tallerken med en kule is oppå. Ha på sjokoladesaus og eventuelt appelsinlikør, og pynt med de karamelliserte mandlene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dr Oetker
(Intern: 33769)
Tilberedningstid:
60 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14