Fotograf:Frukt.no Stek noen vaffelplater og lag deg en vaffelkake. Her er fyllet deilige bakte plommer og lettrømme, men annen frukt kan også brukes.
Oppskriften inneholder 180 Kalorier, 21 g Karbo, 6 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Del plommene i to. Fjern steinene. Legg dem på et ildfast fat og ha honning over.
Bak plommene i ovn på 180 grader C i maks 10 minutter.
Avkjøl plommene mens du steker vaflene.
Bland alle de andre ingrediensene til vaflene til en glatt røre. La røren svelle i minst 20 minutter.
Stek vaflene i smurt vaffeljern til de er gylne.
Legg vaflene på rist, da blir de sprøere.
Til en vaffelkake som på bilder trenger du 4-5 plater.
Legg vafler, bakte plommer og lettrømme lagvis.
Avslutt med bakte plommer og litt rømme på toppen.
Server vaffelkaken nylaget.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 34238)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Vafler Innlagt dato:2018-08-18
Oppdatert dato:2018-08-18