Fotograf:
Dansukker
Valnøtt-tarteletter inneholder
463 Kalorier,
41 g Karbo,
7 g Protein og
29 g Fett pr 100 gr
Valnøtt-tarteletter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Valnøtt-tarteletter er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4908 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Valnøtt-tarteletter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 463.47 | 3 816.68 | 190.83 | Kcal |
Protein | 7.23 | 59.54 | 2.98 | gram |
Karbohydrat | 40.98 | 337.47 | 16.87 | gram |
Kostfiber | 2.70 | 22.23 | 1.11 | gram |
Fett | 29.47 | 242.69 | 12.13 | gram |
Mettet fett | 9.03 | 74.36 | 3.72 | gram |
Salt | 0.15 | 1.22 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.58 | Kr 54.19 | Kr 2.71 | .- |
Hele oppskriften veier | 824 totalt | 824 pr porsj | 41 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 35,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
tarteletter
Arbeid sammen alle ingrediensene til deigen. Legg deigen i en plastpose og la den hvile i kjøleskapet i 1 time. Grovhakk valnøttene.
Ha sukkeret i en kasserolle og smelt det på svak varme. Tilsett de hakkede valnøttene og rør om. Ha i fløte og sirup. Kok opp under omrøring.
Legg til side 1/3 av deigen, resten trykkes ut i smurte tartelett- eller porsjonspaiformer. Fordel nøttefyllet i formene. Kjevle ut deigen og stikk ut stjerner, hjerter, grantrær eller andre figurer ved hjelp av former, gjerne i forskjellige størrelser. Legg figurene oppå nøttefyllet. Visp sammen egg og melk og pensle figurene.
Stekes midt i ovnen ved 200 °C i ca. 15 minutter. La avkjøles litt før de tas ut av formene. Sikt over litt melis like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 25634)
Kategori:
Småkaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-04-09
Oppdatert dato:2009-04-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift