Fotograf:
Melk.no
Vannbakkels med spennende fyll. Oppskriften inneholder
283 Kalorier,
12 g Karbo,
6 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vannbakkels med ostekrem 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4775 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Vannbakkels med ostekrem 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 282.65 | 3 296.60 | 206.04 | Kcal |
Protein | 5.77 | 67.30 | 4.21 | gram |
Karbohydrat | 12.13 | 141.47 | 8.84 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 6.30 | 0.39 | gram |
Fett | 23.33 | 272.10 | 17.01 | gram |
Mettet fett | 14.17 | 165.27 | 10.33 | gram |
Salt | 0.46 | 5.40 | 0.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.32 | Kr 62.05 | Kr 3.88 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 166 totalt | 1 166 pr porsj | 73 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,16 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
vannbakkels
Kok opp vann og smør i en kjele. Tilsett melet, og rør til deigen løper sammen og slipper kjelebunnen.
Avkjøl deigen litt og rør i ett egg om gangen. Rør egget godt inn i røren før du har i det neste. Sett deigen med skje på smurt stekeplate eller bruk sprøytepose og "sprut" på kakene.
Stek vannbakkels midt i ovnen på 220 °C i ca 20 minutter.. Vær forsiktig med å åpne stekeovnsdøren før det har gått 15 minutter. Når kakene er ferdige, kan de gjerne stå i ovnen med ovnsdøren oppe, slik at overgangen til kaldere luft ikke blir for rask. Avkjøl på rist.
Fyll vannbakkels like før de skal brukes, ellers blir de lett bløte.
Rør sammen prim/brunost og kremost. Bland i vispet kremfløte. Smak til med salt og pepper.
Sprøyt kremen i vannbakkels som er halvveis skåret over på midten, slik at øverste del danner lokk på kremen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30598)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker
Innlagt dato:2013-11-05
Oppdatert dato:2013-11-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift