Fotograf:
Nespresso
En raffinert og elegant ettermiddagskaffe toppet med pisket krem og servert med varme rosinscones med smør. Oppskriften inneholder
254 Kalorier,
35 g Karbo,
7 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Coffee with whipped cream & raisin scones er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3763 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Coffee with whipped cream & raisin scones!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 253.72 | 1 029.39 | Kcal |
Protein | 6.60 | 26.78 | gram |
Karbohydrat | 34.53 | 140.10 | gram |
Kostfiber | 2.57 | 10.43 | gram |
Fett | 9.34 | 37.89 | gram |
Mettet fett | 5.46 | 22.15 | gram |
Salt | 0.88 | 3.55 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.32 | Kr 13.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 623 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 54,43 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rasp opp appelsinskallet. Kok rosinene i en kasserolle saft fra appelsinen og 100 ml vann i fem minutter.
Bland alle ingrediensene (unntatt ett egg) med rosinene i en kjøkkenmaskin og lag en deigklump. Varm opp ovnen til 180 °C. Rull ut deigen til den er tre cm tykk og skjær ut scones med en pastry cutter. Plasser dem på en langpanne kledd med bakepapir.
Pisk det siste egget og stryk det over sconesene. Strø over med sukker. Stekes i 20 min.
Tilbered de fire Arpeggio Grand Crus i espressoer (5 x 40 ml).
Serveres varme med salt smør eller appelsinsyltetøy og espressoene.
Tilbehør
4 espressokopper (4 x 80 ml)
1 Bolle
1 Ovn
1 Kjøkkenmaskin
1 Stekepanne
1 kniv
1 kjevle
bakepapir
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Nespresso
(Intern: 31069)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Innlagt dato:2013-12-31
Oppdatert dato:2013-12-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift