Fotograf:Dansukker Varm sjokolade vekker herlige minner hos de fleste av oss. Det smaker like godt på skitur som i sofaen foran en knitrende peis. Her får du noen tips til hvordan du kan piffe opp varm sjokolade.
Oppskriften inneholder 170 Kalorier, 11 g Karbo, 3 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Finhakk sjokoladen. Varm opp melk, kremfløte, sukker og vaniljesukker i en gryte.
Tilsett sjokoladen og ønsket smakstilsetning. Varm opp på middels høy temperatur og visp til sjokoladen har smeltet.
Hell sjokoladedrikken i to kopper, og pynt med ønsket topping.
Tips: En klype lyst muscovadorørsukkerger ger smaken enda rundere!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35251)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Varme drikker Innlagt dato:2020-07-23
Oppdatert dato:2020-07-23