Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Villsvingryte med geitost. spinat og pasta oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Villsvingryte med geitost. spinat og pasta



Villsvingryte med geitost, spinat og pasta inneholder 126 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Villsvingryte med geitost, spinat og pasta har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Villsvingryte med geitost, spinat og pasta er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grvillsvinkjøtt benfritt
1stkgulrot
1stkløk, gul
2feddhvitløk
1stklaurbærblad
5dlgrønnsakbuljong av terning

GEITOSTSAUS:

150grfransk hvit geitost i små biter
1dlfløte
Ca 1,5dlkraft fra koking av kjøttet
0,5tskummin, malt

TIL SERVERING:

100grvasket og revet spinat (uten stilkene)
300grpenne eller annen pasta




Næringsdeklarasjon for Villsvingryte med geitost. spinat og pasta!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier125.81675.52Kcal
Protein9.1449.08gram
Karbohydrat10.9258.63gram
Kostfiber0.965.15gram
Fett4.8526.04gram
Mettet fett2.6013.96gram
Salt0.301.60gram
Pris på oppskriftenKr 13.33Kr 71.57Kroner
Hele oppskriften veier2 148 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo34,71 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i 1,5 cm store biter. Rens gulrot, løk og hvitløk og del alt i skiver. Legg kjøttet i kaldt vann og gi det et oppkok. Skyll kjøttet til det er kaldt og legg det tilbake i den vaskede kjelen sammen med grønnsakene og krydderet. Kok alt på svak varme i ca 45 minutter til kjøttet er mørt.

Bland i mellomtiden alle ingrediensene til geitostsausen. Når kjøttet er nesten ferdig, tilsettes kraften i sausen, og denne gis et oppkok.

Kok pastaen ifølge anvisningen på pakken.

Ta opp det varme kjøttet og bland det med noe av sausen og spinaten slik at blandingen så vidt bindes sammen.

Legg pastaen i en dyp tallerken. Hell over noe av sausen, og legg kjøttet på toppen med mer saus og spinat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8362)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23
Lesere: 6332 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.