Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng





Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng inneholder 97 Kalorier, 7 g Karbo, 10 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)villsvinkoteletter, á 175 g
2stkepler
1stkrød eller grønn paprika
0,5dleplejuice eller vann
0,5tskoriander
1dashsalt
1dashpepper
1tspaprikapulver
1ssmargarin eller smør
75grrøkt sideflesk i tynne skiver
persille
4stkbakepoteter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Villsvinkotelett på eple- og paprikaseng!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96.52424.41Kcal
Protein9.7742.96gram
Karbohydrat6.7029.46gram
Kostfiber1.014.44gram
Fett3.1813.98gram
Mettet fett0.974.27gram
Salt0.200.86gram
Pris på oppskriftenKr 15.57Kr 68.46Kroner
Hele oppskriften veier1 759 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Snitt kotelettene langs kanten slik at de ikke "snurper" seg sammen under stekingen.

Skrell eventuelt eplene og skjær dem i båter. Skyll paprikaen, fjern kjernene og skjær den i tynne strimler. Legg eple og paprika i en ildfast form. Hell over eplejuice eller vann. Strø over koriander. Sett formen i ovn og stek ved 175 C på midterste rille i ca 15 minutter.

Krydre kotelettene og brun dem på begge sider. Legg dem i den ildfaste formen, over eple- og paprikasengen.

Strimle sideflesket og strø det over kotelettene. Sett formen inn i ovnen i ytterligere 15 minutter.

Serveres med bakte poteter eller kokt naturris og en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10819)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 7577 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.