Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Viltboller med urter oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Viltboller med urter



Viltboller med urter inneholder 166 Kalorier, 1 g Karbo, 8 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Viltboller med urter har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Viltboller med urter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grsmåkjøtt av vilt
2stkegg
3dlfløte
Ca 1,5dlpersille, fersk basilikum og gressløk, hakket
1dashsalt
1dashpepper
1sssmør eller margarin

Saus:

Ca 3,5dlsjy og/eller buljong
2dlcrème fraiche
1dlfrosne tranebær eller tyttebær
1dashsalt
1dashpepper
soya




Næringsdeklarasjon for Viltboller med urter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier166.44599.72Kcal
Protein7.8828.39gram
Karbohydrat1.254.50gram
Kostfiber0.250.90gram
Fett14.3851.81gram
Mettet fett8.9032.07gram
Salt0.521.86gram
Pris på oppskriftenKr 9.73Kr 35.06Kroner
Hele oppskriften veier1 441 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal eller miks kjøttet i en foodprosessor. Rør i eggene, fløten og kryddergrønnsakene. Smak til med salt og pepper. Stek en prøve for å bedømme om farsen er passe fast og nok krydret.

Smør 6-8 små posteiformer eller folieformer. Fyll dem med farse. Sett formene i vannbad nederst i ovnen ved 175 C og stek dem i ca 25 minutter. Hvelv formene.

Ta vare på sjyen som har dannet seg. Sil, mål og hell sjysausen i en kjele. Tilsett crème fraiche og de lett knuste bærene. La sausen koke inn til den har fått ønsket konsistens. Smak til med salt og pepper. La sausen eventuelt få litt farge og smak av soya. Del farsebollene i 2-3 skiver og server dem med saus, grønnsaker, gelé og kokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10810)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 4024 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.