Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Viltpostei oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Viltpostei



Viltpostei inneholder 120 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Viltpostei har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Viltpostei er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grviltkjøtt benfritt
50grbacon
1stkløk
1sskapers
1tsolje
0,5dlyoghurt naturell
2stkegg
1sskonjakk
0,5tssalt
2krmblandingskrydder




Næringsdeklarasjon for Viltpostei!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119.96269.75Kcal
Protein14.6933.03gram
Karbohydrat1.443.24gram
Kostfiber0.390.88gram
Fett5.7712.97gram
Mettet fett1.934.34gram
Alkohol0.39 %
Salt0.791.77gram
Pris på oppskriftenKr 14.98Kr 33.69Kroner
Hele oppskriften veier899 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær bort sener og hinner og mal eller miks kjøttet. Skjær bacon i strimler. Skrell og hakk løken. Fres bacon, løk og kapers i litt olje. Ha det og fløten i farsen. Tilsett eggene, ett om gangen. Smak til med konjakk, salt og blandingskrydder.

Hell farsen i postei- eller ildfast form med høye kanter. Stek posteien ved 175 C nederst i ovnen ca 1 1/2 time. Avkjøl den i formen. Server posteien rett fra formen med sylteagurker, grovt brød og øl.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10806)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 3748 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.