Fotograf:Matprat.no En god viltsaus hører selvfølgelig med til viltsteken. Rømme, geitost og einerbær gir nydelig smak. Litt tyttebærsyltetøy, rips- eller rognebærgelé tilfører deilig sødme og syrlighet. Dette er sausen man skulle ønske man kunne spise med skje!
Sil stekesjyen.
Brun smør og mel og spe med varm kraft eller sjy. Ha i knuste einebær og kok opp under omrøring. La sausen småkoke i ca. 10 minutter.
Tilsett rømme, geitost og bær eller gelé. Smak til med salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 2118968336)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Saus Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2002-05-24
Oppdatert dato:2022-01-26