Vinbrasiert hare





Vinbrasiert hare inneholder 151 Kalorier, 1 g Karbo, 12 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Vinbrasiert hare har ingen allergener
Vinbrasiert hare er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1stkhare
3ssolje
3feddhvitløk
Ca 0,5literrødvin
2tssalt
1tspepper
200groliven, sorte


Annonse



Næringsdeklarasjon for Vinbrasiert hare!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier150.96435.02Kcal
Protein12.2335.24gram
Karbohydrat0.541.56gram
Kostfiber0.511.47gram
Fett8.6925.04gram
Mettet fett1.153.31gram
Alkohol2.95 %
Salt1.835.26gram
Pris på oppskriftenKr 19.81Kr 57.09Kroner
Hele oppskriften veier1 729 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren i porsjonsstykker.

Tørk dem. Brun kjøttstykkene i olje. Knus hvitløken og tilsett den sammen med salt og pepper. Hell på omtrent halvparten av rødvinen med en gang og spe med resten i løpet av koketiden.
Kok kjøttet under lokk til det er mørt, ca. ¾ - 1 time. Ta stenene ut av olivenene og ha dem i gryten de siste minuttene av koketiden.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2623)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-28
Oppdatert dato:2002-11-28
Lesere: 4055 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.