Waleskringle 2 inneholder
339 Kalorier,
21 g Karbo,
5 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Waleskringle 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Waleskringle 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6949 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Waleskringle 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 339.14 | 8 758.77 | Kcal |
Protein | 5.48 | 141.53 | gram |
Karbohydrat | 20.98 | 541.84 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 37.45 | gram |
Fett | 25.60 | 661.16 | gram |
Mettet fett | 15.55 | 401.60 | gram |
Salt | 0.37 | 9.46 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.52 | Kr 65.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 583 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,74 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vannbakkelsdeig:
Varm opp smør, vann og mel, og rør til melet slipper gryten.
Avkjøl og ha i ett egg av gangen.
Slå deigen godt så den blir porøs og lett.
Butterdeig:
Arbeid en tredjedel av smøret inn i melet og vannet.Arbeid så den blir seig.
Kjevle deigen ut og legg resten av smøret i en kake i midten.
Brett over deigen fra begge sider og rulles ut 2 ganger, og hviler så 20 minutter på ett kaldt sted.
Dette gjentas 4 ganger.
Kjevle ut butterdeigen i en lang strimmel på ca 6 cm bredde. Formes til en kringle på en plate.
Sprut vannbakkelsdeig frem og tilbake på kringla.
Dryss over hakkede mandler og stekes ca 30 minutter. 225 grader
Glaser med melisglasur.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Pettersen
(Intern: 2118967470)
Kategori:
Kringle
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-02
Oppdatert dato:2002-05-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift