Fotograf:
Mat.no
Zabaglionesaus inneholder
252 Kalorier,
29 g Karbo,
5 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Zabaglionesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Zabaglionesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Zabaglionesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 252.13 | 327.14 | Kcal |
Protein | 4.58 | 5.94 | gram |
Karbohydrat | 28.86 | 37.45 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 7.91 | 10.26 | gram |
Mettet fett | 2.28 | 2.96 | gram |
Alkohol | 6.74 % | | | |
Salt | 0.07 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.56 | Kr 16.30 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 519 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,78 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(ca 5 dl)
I den øvre delen av en dobbeltkoker pisker du eggeplommer og sukker til en tykk, skummende masse.
Tilsett marsalavin og pisk den inn. Ha småkokende vann i nedre del av dobbeltkokeren og plasser sausen oppå. Pass på at vannet ikke berører bunnen av øvre del. La vannet koke mens du pisker med en håndmikser på middels hastighet, inntil blandingen tykner og volumet er doblet.
Sausen skal være luftig. Serveres varm til frisk frukt, suffleer, dessertpuddinger eller friterte epler eller bananer.
Skal sausen serveres til dessert, tar du den av varmen når den er luftig. Hell den deretter i en bolle som settes i en større bolle med vann og isbiter. Rør forsiktig helt til sausen er avkjølt. Hell den over i en serveringsbolle og la den stå i kjøleskapet til servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7522)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-17
Oppdatert dato:2003-04-17
Lesere:
2067 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift