Bankekjøtt, salt

Bilde av Bankekjøtt, salt.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Bankekjøtt, salt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 429 kilojoule
Kcal 102 kalorier
Protein 15.9 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 4.3 gram
Mettet fett 1.5 gram



Annonse




Fakta om Bankekjøtt, salt.

Bankekjøtt sitter på låret. Det er magert og helt benfritt. Bankekjøtt egner seg best til koking og gryteretter.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Kjøttprodukter
Kilde til Næringsdata
Opplysningskontoret for kjøtt
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
6061





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Bankekjøtt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Bankebiff på fransk manér4.486,793,956,453,816,61
Småstek4.298,142,9615,961,6310
Bankebiff med rødvin og svart pepper595,674,849,072,896,44
Latmanns bankekjøtt386,492,9712,092,578,65
Erter, kjøtt og flesk4.559,721,76,54,033,57
Oksekasserolle3.579,662,388,034,337,93
Hakkebiff med blomkål og spinat346,31,126,241,976,5
Ragu Bolognese353,850,845,662,336,58
Bankekjøtt tradisjonell387,595,177,0736,32
Hot´ n´ spicy-23120,082,068,1416,476,98
Kristines gryte378,982,847,265,645,28
Kjøttgryte3154,258,956,6911,285,22


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Bankekjøtt, salt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.