Bankebiff på fransk manér inneholder
87 Kalorier,
4 g Karbo,
6 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bankebiff på fransk manér har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bankebiff på fransk manér er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,4 poeng fra 5 lesere
Lesere:
8233 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bankebiff på fransk manér!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 86.54 | 691.50 | Kcal |
Protein | 6.46 | 51.62 | gram |
Karbohydrat | 3.81 | 30.44 | gram |
Kostfiber | 0.61 | 4.87 | gram |
Fett | 3.92 | 31.32 | gram |
Mettet fett | 2.02 | 16.14 | gram |
Alkohol | 1.28 % | | | |
Salt | 0.38 | 3.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.61 | Kr 52.82 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 3 196 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 17,61 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær kjøttet i schnitzeler (store, flate skiver), dryss dem med salt og pepper og vend dem i mel. Brun kjøttet. Fres løk og tomatpuré i en jerngryte og legg kjøttet over.
Kok ut stekepannen med rødvin og ha det over kjøttet sammen med kraft, laurbærblad og pepper.
La kjøttet trekke til det er mørt, 20-30 minutter. Ta det opp og sil sausen. Jevn om nødvendig og tilsett brunet bacon, sopp og løk. Kok opp og ha kjøttet tilbake i gryten.
Serveres med potetmos av mandelpoteter. Husk å ikke bruke salt når du koker poteter til mos.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10471)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Frankrike
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift