Den blinde Ku, marrakesh

Bilde av Den blinde Ku, marrakesh.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Den blinde Ku, marrakesh

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1739 kilojoule
Kcal 415.6 kalorier
Protein 25 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 36 gram
Mettet fett 22 gram



Annonse




Fakta om Den blinde Ku, marrakesh.

Den blinde ku er et ysteri med en unik historie. Eventyret startet da Inger Rosenfeld fikk en halvblind ku i 50 års gave. Kua Melissa var uheldig som kalv og gikk på en gren som gjorde henne blind på det ene øyet. Melissa ble maskoten som fikk gjøre nesten hva hun ville, og Inger kunne virkeliggjøre sin drøm om å lage ost. I dag lager ysteriet en mengde ulike varianter, har vunnet flere priser både i Norge og internasjonalt og er et av de få meieriene som også er autorisert til å eksportere ost. Den valnøttlignende smaken kommer fra bukkehornskløver, som har sin opprinnelse fra Syd-Europa og Nord- Afrika.

Smak
Denne osten er en håndlaget gaudaost type tilsatt bokkehornkløver som gir osten en pikant smak av valnøtt. Ostemassen er halvfast og med jevn hullsetting.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Den blinde Ku, marrakesh.

Marrakesh er en aromatisk ost som passer godt til pålegg og osteanretninger. Prøv den også til gratinering eller i en pai.


Innlagt dato
Oppdatert dato
23.04.2019
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Fast hvitost
Kilde til Næringsdata
Produsent
Den blinde KuOluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
5 poeng satt av 3 brukere.
Besøk
1954
Spesielle egenskaper
Økologisk





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Den blinde Ku, marrakesh med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.