Kylling, hel, med skinn, rå

Bilde av Kylling, hel, med skinn, rå.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Kylling, hel, med skinn, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 758 kilojoule
Kcal 182 kalorier
Protein 18.2 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 12.1 gram
Mettet fett 3.7 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling
Kilde til Næringsdata
Ragge Strand
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2811





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Kylling som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Fylt kamel5.315,250,771,770,221,08
Chicken Curry4.7104,034,0114,072,115,79
Flying Jacob (flyvende jakob)5231,1517,2114,264,634,81
Amerikansk kyllinggryte5.3147,77,388,8911,13,44
Jødisk kyllingsuppe3.436,710,674,392,72,7
Grillet kylling med eksotiske poteter5.6173,1610,5211,567,624
Spansk Paella4.6114,353,747,9110,955,52
Kyllingsalat 44.4126,216,979,825,594,27
Injera, Doro wat og Beg tebs4.8201,112,659,3733,293,13
Sanuunad Digaag (Afrikansk kyllinggryte)4.996,31,48,7111,315,29
Kyllingpai4.4212,1814,511,098,954,54
Tahchin4.5222,2313,5111,413,675,08
Spanske kjøttboller (Albóndigas)4.5157,934,769,4817,326,84
Stekt egyptisk kylling4.4103,842,7813,185,614,32
Kylling/svin Adobo467,671,4311,991,626,03


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Kylling, hel, med skinn, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.