Injera, Doro wat og Beg tebs inneholder
206 Kalorier,
33 g Karbo,
10 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Injera, Doro wat og Beg tebs har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Injera, Doro wat og Beg tebs er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 13 lesere
Lesere:
18307 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Injera. Doro wat og Beg tebs!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 205.62 | 1 458.54 | Kcal |
Protein | 9.56 | 67.81 | gram |
Karbohydrat | 33.29 | 236.14 | gram |
Kostfiber | 4.24 | 30.08 | gram |
Fett | 2.86 | 20.29 | gram |
Mettet fett | 0.87 | 6.17 | gram |
Salt | 0.15 | 1.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.13 | Kr 22.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 4 256 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 64,76 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Injera
Bland ingrediensene til surdeig 1 dag i forveien. Ha i tilstrekkelig vann til at det blir en passende bløt røre. Stek lefser i stekepanne. Hell i røre slik at injeraen blir en halv centimeter tykk. en stekes på en side under lokk i 1-2 minutter. Beregn 3-4 lefser pr person. Injeraene legges ut på et storfat.
Doro wat
Kok og rens kylling. Kok egg. Skjær løk hvitløk og chilipepper. Stekes i olivenolje under lokk. Ha i salt kylling og hardkokte egg. Serveres oppå lefsene.
Beg tebs
Skjær kjøtt løk chili rosmarin og ingefær i små biter. Stekes under lokk til kjøttet er mørt. Serveres oppå lefsene.
Andre sauser
· Chili
· Grønn hvitløksaus
· Linser
· Erter
· Stekte grønnsaker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Verdensmagasinet
(Intern: 3404)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Etiopia
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-14
Oppdatert dato:2003-02-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift