Nordgården økologisk kalkunfilet



Bilde av Nordgården økologisk kalkunfilet.

Kalorier og Næringsinnhold i Nordgården økologisk kalkunfilet

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 498 kilojoule
Kcal 119 kalorier
Protein 24 gram
Karbo 0 gram
Sukker gram
Kostfiber gram
Fett 2.5 gram
Mettet fett gram


Fakta om Nordgården økologisk kalkunfilet.

Ferdig krydret med utsøkt økologisk provencekrydder.

Bruksområde for Nordgården økologisk kalkunfilet.

Tilberedning:
Legg kalkunfileten i en ildfast form. Stek den i varmluft eller vanlig stekeovn som angitt nedenfor.

Varmluft:
180°C i 15 min, deretter ved 160°C i 20 min. La fileten hvile i 10 min før oppdeling.

Stekeovn:
180°C i 40 min. La fileten hvile i 10 min før oppdeling.
Evt sett et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og ta den ut når termometeret viser 68°C.
Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.
Innlagt dato
Oppdatert dato
26.11.2008
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kalkun
Kilde til Næringsdata
Produsent
Nordgården ØkologiskeNordgården
Karakter (Snitt)
4,5 poeng satt av 2 brukere.
Besøk
3082
Spesielle egenskaper
Økologisk
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Nordgården økologisk kalkunfilet med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.