Stange Hel landkylling

Bilde av Stange Hel landkylling.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Stange Hel landkylling

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 676 kilojoule
Kcal 161.6 kalorier
Protein 18.6 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 14 gram
Mettet fett 4.2 gram



Annonse




Fakta om Stange Hel landkylling.

Stangekylling™ er alet opp av lokale bønder med strenge krav til kvalitetssikring. Kyllingene tilhører Cobb-rasen, en mer finskåren type enn Ross-rasen som er den vanligste i Norge. Fôret består av hvete, havre og mais, og er helt uten medikamenter og vekstfremmende stoffer. Dermed bruker kyllingene lenger tid på å vokse seg store.
God plass gjør at de får utviklet muskulaturen, slik at de blir mørere og mer smakfulle enn andre kyllinger.
Stangekyllingen bruker 50-70 dager på å nå riktig slaktevekt – det er det dobbelte av normen for kyllingindustrien i Norge. Snittvekten er 1,8 kg.



Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Stange Hel landkylling.

Tilberedning: Gni inn kyllingen med salt og pepper. Stekes i ildfast form/fat eller langpanne. Ha friske urter og hvitløk inni og rundt kyllingen. Hell hvitvin eller vann og sitron i, og rundt kyllingen. Stek på 180 ºC. Beregn ca. en halv time pr. kg. kjøtt. Kjernetemperatur ved lår bør være 60-65 ºC. Fjern folien når 20 min. gjenstår, så skinnet blir sprøtt. Flere av Stanges sauser passer perfekt, f.eks.: Soppsaus, Urtesaus, Rødvinssaus eller Provencesaus.


Innlagt dato
Oppdatert dato
22.02.2020
Hovedgruppe
Hvitt kjøtt
Undergruppe
Kylling
Kilde til Næringsdata
Produsent
Stanges gårdsprodukterStanges gårdsprodukter
Karakter (Snitt)
59 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
4270





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Stange Hel landkylling med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.