Svin, bogstek, med fettrand, rå

Kalorier og viktig næringsinnhold i Svin, bogstek, med fettrand, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 915 kilojoule
Kcal 220 kalorier
Protein 18.7 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 16.1 gram
Mettet fett 5.5 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
26.04.2021
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Svin
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2018 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
2213





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Svinebog som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Chop suey med svinekjøtt4.468,042,87,482,613,84
Pekingsuppe4.239,181,962,81,822,4
Kavarma fra Bulgaria4.657,131,836,692,873,83
Persesylte3.5124,234,5520,120,5813,84
Hjemmelagde wienerpølser4.4222,3616,5218,340,067,88
Ungarsk gulasj4.373,232,737,393,926,32
Hodesylte 24140,175,0720,132,889,41
Pancit canton497,553,077,329,654,6
Svinekjøtt med purre og valnøtter5106,437,1182,033,97
Hot linsesuppe med strimlet svinekjøtt589,473,037,197,492,27
Grov dansk leverpostei4.7350,7832,9611,122,235,73
Filipinsk Menudo4.7143,855,1311,6512,544,51
Honning og whiskymarinert grillet svin4130,375,2213,823,697,62
Nilagang Baboy453,191,575,493,731,94
Marinert svinebog2.8114,97,477,483,235,01


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Svin, bogstek, med fettrand, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.