Grov dansk leverpostei inneholder
351 Kalorier,
2 g Karbo,
11 g Protein og
33 g Fett pr 100 gr
Grov dansk leverpostei har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Grov dansk leverpostei er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
21394 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Grov dansk leverpostei!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 350.86 | 5 614.25 | Kcal |
Protein | 11.13 | 178.10 | gram |
Karbohydrat | 2.23 | 35.68 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 6.24 | gram |
Fett | 32.96 | 527.41 | gram |
Mettet fett | 0.85 | 13.60 | gram |
Salt | 0.26 | 4.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.73 | Kr 91.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 600 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,54 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lever, spekk og kjøtt skræres i store terninger og has i en gryte sammen med løk, laurbærblad og timian. Hell over kaldt vann så vidt at det dekker. La det få et oppkok, skum det og sil det hele. Ta vare på kraften.
Lever spekk, kjøtt og ansjos kvernes 2 ganger gjennom kjøttkvernen med fin skive. Rør deretter massen opp med 1 egg og 2 ss hvetemel. Spe med så mye av den avsilte kraften at du får en tykk "velling". Smak den til med salt og pepper.
Hell så massen i ildfaste former eller aluminiumsformer, som kan være kledd med spekkskiver, men dette kan sløyfes. Stek leverposteiene i ovn ved 200 grader i vannbad, ca. 1 time. Stikk midt i posteien med en kniv. Den ferdige posteien skal være stivnet. Avkjøles i formene. Leverposteien kan fryses i passende stykker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16186)
Kategori:
Pålegg
Land:
Danmark
Innlagt dato:2003-11-04
Oppdatert dato:2003-11-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift