Fotograf:
Matprat.no
Svinekjøtt med purre og valnøtter inneholder
107 Kalorier,
2 g Karbo,
8 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Svinekjøtt med purre og valnøtter har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Svinekjøtt med purre og valnøtter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
8873 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Svinekjøtt med purre og valnøtter!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 106.57 | 477.77 | Kcal |
Protein | 7.99 | 35.82 | gram |
Karbohydrat | 2.03 | 9.10 | gram |
Kostfiber | 1.25 | 5.60 | gram |
Fett | 7.11 | 31.88 | gram |
Mettet fett | 2.23 | 10.00 | gram |
Salt | 0.57 | 2.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.97 | Kr 17.80 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 793 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær kjøttet i biter.
2. Brun kjøttet i olje i en gryte.
3. Dryss over salt og pepper og hell buljongen over.
4. Kok opp og la trekke ca 30 minutter til kjøttet er mørt.
5. Tilsett crème fraîche og kok opp.
6. Rens og skjær gulrøtter i biter og purre i ca 1 cm tykke skiver, og la dem trekke med i gryten de siste 4-5 min. Purrebitene skal ikke kokes myke.
7. Smak til med salt og pepper.
8. Grovhakk valnøttene og legg i gryten like før servering.
9. Server med kokte poteter eller ris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 21127)
Kategori:
Gryterett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-12-12
Oppdatert dato:2005-12-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift