Fotograf:Knut Pettersen En utrolig god gryte som både smaker og varmer. Vi byttet ut noen av potetene med søtpotet, men det gjorde det bare bedre. Og vi brukte rester av svinekjøtt + noe påleggsrester. Vi pyntet med tomat og basilikum
Stek baconterningene i eget fett til de er gylne. Tilsett svinekjøttet og brun det godt. Ha i eventuelt mer smør. Skrell og tilsett potetene i terninger. Skrell og skjær løken i terninger og ha den i gryta. La det hele surre noen minutter under omrøring. Ha i hermetiske tomater og buljong. Kok til potetene er møre. Hell over fløten og smak til med salt, pepper og paprikapulveret. Legg over ertene og la dette småputre. Del tomatene i skiver, legg på retten og server med godt brød. Pynt gjerne med litt grønne urter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17455)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Gryterett Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-12-01
Oppdatert dato:2016-12-01