Svin, flatbiff, stekt



Kalorier og Næringsinnhold i Svin, flatbiff, stekt

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 583 kilojoule
Kcal 138 kalorier
Protein 29.3 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 2.3 gram
Mettet fett 0.7 gram


Fakta om Svin, flatbiff, stekt.

Er magert svinekjøtt fra skinka som egner seg utmerket til raske middager, som f.eks strimler til wok og skinke til biff.

Innlagt dato
Oppdatert dato
22.03.2019
Hovedgruppe
Kjøtt og vilt
Undergruppe
Svin
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3552
Sett din karakter på ingrediensen!
1 2 3 4 5 6












Noen anbefalte oppskrifter som bruker flatbiff som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Oppskrift til Sambusa3.7163,711,1111,3826,116,99
Thaigryte med strimlet svinekjøtt5.1138,858,875,658,394,75
Cevapi (serbisk pølse)4.788,811,3917,591,259,38
Innbakt svinekjøtt i sur-søtsaus4.8112,053,019,5411,36,72
Skogsgryte575,12,227,176,146,47
Stifado5.190,031,9515,421,2313,88
Vigramør4.6489,9449,8610,050,211,61
Biff stroganoff 45121,42,0610,2815,058,13
Hjemmelaget medisterpølse4.9116,725,612,933,537,16
Svinekjøtt i wok595,492,157,2711,164,78
Karbonader3.7101,593,6116,091,1811,83
Gulasjsuppe3.741,60,843,64,433,71
Biff stroganoff 14.7144,869,67,157,186,92
Strimlet surprise5.2101,613,297,099,915,42
Marokkanske kjøttboller4.785,750,637,0812,165,92







Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Svin, flatbiff, stekt med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.