Sarma (Tyrkiske vindruebladruller) inneholder
323 Kalorier,
3 g Karbo,
9 g Protein og
31 g Fett pr 100 gr
Sarma (Tyrkiske vindruebladruller) har ingen allergener
Sarma (Tyrkiske vindruebladruller) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,7 poeng fra 10 lesere
Lesere:
13056 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sarma (Tyrkiske vindruebladruller)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 322.95 | 2 418.09 | Kcal |
Protein | 8.52 | 63.79 | gram |
Karbohydrat | 2.83 | 21.19 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 6.36 | gram |
Fett | 30.65 | 229.49 | gram |
Mettet fett | 4.54 | 33.99 | gram |
Salt | 0.15 | 1.12 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.60 | Kr 64.39 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 995 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg 1 kg. kjøtt i en skål. Hakk løkene og putt dem ned i kjøttet. Hakk også persillen og putt den i skålen med kjøtt og løk.
Ha 1 boks tomatpasta i og halvdelen av olivenoljen. Vask risene grundig før du putter dem i skålen. Bland det hele sammen med hendene.
Legg litt av kjøttblandingen ovenpå vindruebladene, rull dem og legg dem i en gryte.
Bland 1 boks tomatpasta med resten av oljen og hell det over.
Hell deretter kokende vann på til det akkurat dekker.
La det surre i 1/2 time. Rullene anrettes på et fat, dryppes med olje og pyntes med sitronskiver.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22204)
Kategori:
Smårett
Land:
Tyrkia
Innlagt dato:2006-06-14
Oppdatert dato:2006-06-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift