Tine Misværost

Bilde av Tine Misværost.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Misværost

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1898 kilojoule
Kcal 453.6 kalorier
Protein 12 gram
Karbo 37 gram
Sukker 36 gram
Kostfiber gram
Fett 29 gram
Mettet fett 19 gram



Annonse




Fakta om Tine Misværost.

TINE Misværost er en brunost med røtter i Nordland. Brunosten har en lys, nesten gul, farge og en svært mild smak.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Tine Misværost.

TINE Misværost egner seg godt som pålegg på brød, knekkebrød og vafler. Brunosten kan også brukes som smakshever i sauser.


Innlagt dato
Oppdatert dato
13.12.2021
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost Brunost
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
4,24 poeng satt av 17 brukere.
Besøk
7302





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Gudbrandsdalsost som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Gudbrandsdalsvafler5263,2717,956,818,314,07
Gudbrandsdalsvafler5263,2717,956,818,314,07
Brunostmuffins4.5369,3520,799,435,534,33
Svinesteik med surkål og poteter2.7105,635,817,165,713,89
Stekt sei med gyllen saus3.5114,024,967,339,613,9
Kina-kylling3.5114,184,588,978,793,39
Brunostfondue3203,3210,963,922,254,69
Augagraut3123,817,313,8510,252,94
Melonsalat med brunost366,032,031,3110,253,21
Iskrem med Gyllen Saus3250,2916,373,7321,913,45
Gudbrandsdøler3253,1510,397,5230,472,93
Iskrem med varm saus3214,4711,433,8524,052,4
Mine beste kjøttkaker3120,366,645,978,823,9
Lefsefyll fra Rogaland3243,715,36,5204,42


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Misværost med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.