Tine Heidalsost

Bilde av Tine Heidalsost.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Tine Heidalsost

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1884 kilojoule
Kcal 450.3 kalorier
Protein 11 gram
Karbo 37 gram
Sukker 27 gram
Kostfiber gram
Fett 29 gram
Mettet fett 19 gram



Annonse




Fakta om Tine Heidalsost.

TINE Heidal er en Gudbrandsdalsost som har fått en ekstra bruning. Fargen er derfor betydelig mørkere enn på annen brunost. Smaken er også kraftigere, og har antydning til en brent, syrlig karakter.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Tine Heidalsost.

Osten egner seg godt som pålegg på brød, knekkebrød og vafler. TINE Heidal Brunost kan også brukes som smakshever i sauser, gryter og lignende.


Innlagt dato
Oppdatert dato
13.12.2021
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Ost Brunost
Kilde til Næringsdata
Produsent
TineTines Mediebank
Karakter (Snitt)
4,83 poeng satt av 23 brukere.
Besøk
7625





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Brunost som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Klubb og duppe4.665,972,651,298,810,91
Gammeldagse ryper i fløtesaus4.5157,468,3416,114,4814,85
Snåsaklubb med flesk og duppe5.1522,361,296,11,24
Fjellstuens viltgryte5.2114,27,247,574,348,84
Hjortestek med fløtesaus3.792,324,710,22,1510,65
Mølje3.448,562,521,464,931,09
Reinskavgryte5101,915,955,875,426,87
Reinsdyrstek 34.994,224,948,93,369,73
Villsvin i viltsaus4.5133,335,415,992,5528,25
Treak 24.1407,1620,446,0349,775,95
Kremet elggryte4.899,146,66,483,1310,29
Klubb med flesk og duppe4.540,140,761,336,670,64
Lefser fra Malangen5363,215,245,3750,293,25
Finnbiff 35172,1814,268,921,949,61
Aslaugs gomme4.4101,224,924,129,982,36


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Tine Heidalsost med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.