Villsvin i viltsaus inneholder
133 Kalorier,
3 g Karbo,
16 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Villsvin i viltsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Villsvin i viltsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 8 lesere
Lesere:
38091 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Villsvin i viltsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 133.33 | 459.82 | Kcal |
Protein | 15.99 | 55.15 | gram |
Karbohydrat | 2.55 | 8.79 | gram |
Kostfiber | 0.07 | 0.24 | gram |
Fett | 5.40 | 18.62 | gram |
Mettet fett | 2.12 | 7.31 | gram |
Alkohol | 1.49 % | | | |
Salt | 0.35 | 1.20 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 28.25 | Kr 97.43 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 069 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Putt kjøttet i en pose og hell marinaden over. Knyt igjen og la kjøttet ligge i kjøleskapet natten over.
Hell av marinaden og sil den. Brun kjøttet i en stekepanne på alle sider før du putter kjøttet i en gryte. Spe på med litt av marinaden og 2 dl vann. Kokes under lokk på svak varme i 1 1/2 time til kjøttet er mørt. Vend kjøttet.
Brun løk og sjampinjong eller kantareller i smør. Hell resten av sjyen i villsvin-gryten. Til det bruker du 2 ss hvetemel som du visper sammen med 1/2 dl vann og 1 dl fløte til en glatt jevning. Ta så litt av viltsjyen fra villsvin-gryten og hell opp i sausen. Som en ekstra spiss på sausen kan du legge oppi 1-2 skiver geitost og 1-2 ss ripsgele, samt litt rødvin.
Server poteter med sopp på toppen av villsvinkjøttet, som skal skjæres i fine stykker. Dekorer også med litt rips, broccoli og babygulrøtter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10803)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.