Snåsaklubb med flesk og duppe inneholder
52 Kalorier,
6 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Snåsaklubb med flesk og duppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Snåsaklubb med flesk og duppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,1 poeng fra 15 lesere
Lesere:
20891 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Snåsaklubb med flesk og duppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 52.00 | 682.53 | Kcal |
Protein | 1.29 | 16.93 | gram |
Karbohydrat | 6.10 | 80.07 | gram |
Kostfiber | 0.60 | 7.88 | gram |
Fett | 2.36 | 30.98 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 18.64 | gram |
Salt | 0.82 | 10.79 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 1.24 | Kr 16.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 250 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,92 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne Snåsaklubben ble kaldt isterklubb, fordi man la en bit ister (et stykke musost og litt sirup) inn i klubben før den ble kokt i god kjøttkraft. Når man skar i klubben var det så fettet sprutet opp.
Rasp de rå potetene, og mos de kokte potetene. Bland i mel og salt til røren er så fast at den kan formes til en klubb med hendene. Stikk inn ister, ost og sirup. Form bollen godt om innholdet. Klubben skal være så fast at den beholder formen under kokingen. Småkok klubben i kraften minst 30 minutter.
Lag duppen ved å røre melet ut i litt av melken, osten og sukkeret. En liten klatt godt smør gjør også godt. Kok det hele opp til det blir en jevn fin saus. Stek flesket.
Server rykende varm klubb med flesk og duppe til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13742)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-20
Oppdatert dato:2003-05-20
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift