Yoghurt, frukt, 0.1 prosent fett

Ingrediensen er utgått av produksjon eller sanert, og eksisterer ikke lenger. I noen tilfeller har den fått ett annet navn og er registrert under det.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Yoghurt, frukt, 0.1 prosent fett

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 180 kilojoule
Kcal 42 kalorier
Protein 4.1 gram
Karbo 6.3 gram
Sukker 6.3 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 0.1 gram
Mettet fett 0 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
10.03.2020
Hovedgruppe
Melk og melkeprodukter
Undergruppe
Yoghurt frukt
Kilde til Næringsdata
Produsent
Matvaretabellen 2018 Mattilsynet. Helsedirektoratet og Universitetet i Oslo
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3420





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Fruktyoghurt som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Jordbær-smoothie474,161,742,4511,783,79
Skogsbær Smoothie4.683,872,232,9412,365,4
Ostekake med skogsbær5.1242,6617,143,8617,688,32
Gelekake med youghurtfromasj3.6138,567,883,4613,453,26
Muffins med yoghurt4.8321,313,786,6641,922,82
Bringebærsmoothie4.471,331,412,9611,324,81
Bursdags- og familiekake3.7297,1917,956,325,666,21
Blåbæriskake ny5.2163,652,612,631,638,17
Bare blåbær smoothie4.575,152,312,7510,314,2
Jordbær og kiwi smoothie3.665,351,171,711,563,55
Gul drøm-smoothie473,981,32,0113,282,45
Rosinmuffins5291,411,564,7441,816,55
Jordbærrand5184,8415,023,418,425,85
Vannmelonsmoothie3.569,481,682,4911,072,2
Cherry and apricot cheesecake4.7242,0113,513,3226,266,51


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Yoghurt, frukt, 0.1 prosent fett med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.