Fotograf:
Mat.no
Ostekake med skogsbær inneholder
243 Kalorier,
18 g Karbo,
4 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Ostekake med skogsbær har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostekake med skogsbær er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,1 poeng fra 9 lesere
Lesere:
19857 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med skogsbær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 242.66 | 3 656.89 | 304.74 | Kcal |
Protein | 3.86 | 58.17 | 4.85 | gram |
Karbohydrat | 17.68 | 266.44 | 22.20 | gram |
Kostfiber | 1.12 | 16.88 | 1.41 | gram |
Fett | 17.14 | 258.30 | 21.52 | gram |
Mettet fett | 10.42 | 157.03 | 13.09 | gram |
Salt | 0.34 | 5.09 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.32 | Kr 125.38 | Kr 10.45 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 507 totalt | 1 507 pr porsj | 126 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,14 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rund kakeform: 22 cm. i diameter
I stekeovnen: 175 grader C i ca. 15 minutter
Bland alt til bunnen og trykk den ut i smurt form. Stek bunnen gyllen. Avkjøl.
Rør osten myk med yoghurt og melis. La de seks gelatinen ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem ut vannet og smelt gelatinen i ½ dl kokende varmt vann. Bland smeltet gelatin med ostemassen, melk og vaniljedråper. Visp kremfløten og bland forsiktig med ostemassen. Hell fyllet over bunnen og la stå på et kjølig sted til det har stivnet.
La de to gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Klem ut vannet og smelt det i 1 dl kokende varm saft. Legg på bær og hell over gelatinsaften når den begynner å tykne.
Sett ostekaken kaldt til neste dag. Ta av ringen på kakeformen og server gjerne ostekaken med vispet krem til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118968544)
Kategori:
Ostekake
Diett/allergi:
Uten egg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-29
Oppdatert dato:2002-05-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift