Fotograf:Alexander Benjaminsen En omelett eller en muffins? Lag omelettmuffins. En ny slager til matpakka. Vi har laget to varianter. Mulighetene er uendelige.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Næringsdeklarasjon for Omelettmuffins!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Enhet
Kalorier
172.27
340.29
Kcal
Protein
15.46
30.54
gram
Karbohydrat
3.42
6.76
gram
Kostfiber
0.90
1.78
gram
Fett
10.55
20.84
gram
Mettet fett
4.85
9.58
gram
Salt
1.61
3.17
gram
Pris på oppskriften
Kr 7.83
Kr 15.47
Kroner
Hele oppskriften veier
790
gr totalt
gram
Annonse
Fremgangsmåte:
1. Sett stekeovnen på 180 °C, smør muffinsbrettet/formene med litt olje, kle med bakepapir (klipp litt store firkanter) eller med muffinsformer i papir. Pass på at papirkanten er over formene.
2. Del vårløk/løk eller purre i tynne skiver. Riv gulrot, del opp fetaosten i mindre biter. Riv osten eller bruk ferdig revet.
3. Visp egg og melk, tilsett ost og de andre ingrediensene. Bland godt sammen.
4. Fyll muffinsformene nesten fulle, pass på at ingrediensene fordeles nogenlunde likt.
5. Stek omelettene midt i ovnen i ca. 15 minutter, til de såvidt har stivnet. Avkjøl litt før du løfter dem ut av formen med en skje.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 32504)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2016-09-02
Oppdatert dato:2016-09-02
Lesere: 1341 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.