Fotograf:Rosemarie Pettersen Disse er veldig gode og man kan variere fyllet med andre grønnsaker, spinat ol. Det kan og blandes inn litt revet ost i deigen, eller som dryss på toppen, men vi lagde de uten. Litt dressing ved siden av er frivillig, eller bruk din egen dressing.
Oppskriften inneholder 88 Kalorier, 2 g Karbo, 7 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pisk eggene og bland inn melka til slutt + salt og pepper.
Bruk muffinsformer og gi hver av dem litt olje eller smør, gjerne i sprayform.
Fordel alle ingrediensene som er hakket fint i hver form og fyll til slutt i eggeblandingen. Blir ca 12 stykker, men er det noe igjen så bruk noen ekstra former.
Settes i ovnen på 180 grader i ca 15-20 minutter. Evt sjekk om de er stivna med en bakepinne, men som oftest er 15 minutter nok om du har varmluft.
Serveres varme med dressingen og litt salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Rosemarie Pettersen
(Intern: 33655)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Muffins Innlagt dato:2018-02-25
Oppdatert dato:2018-02-25