Åpen lasagne med soppsaus inneholder
143 Kalorier,
14 g Karbo,
10 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Åpen lasagne med soppsaus har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Åpen lasagne med soppsaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5498 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Åpen lasagne med soppsaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 142.60 | 574.68 | Kcal |
Protein | 9.84 | 39.66 | gram |
Karbohydrat | 14.23 | 57.35 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 1.57 | gram |
Fett | 5.06 | 20.39 | gram |
Mettet fett | 2.73 | 11.00 | gram |
Salt | 0.14 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.95 | Kr 23.98 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 612 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,91 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek k.deig, hakket løk og hvitløk i en stor panne, i olivenolje. Ha i tomatpurè og tomatboksen. Krydre med salt, pepper, noen knuste fennikelfrø, en knivsodd kanel og litt sukker. La koke i 10 min.
Sauter soppen i godt smør i en kjele. Dryss hvetemel over, og spe med melk. Smak til med salt og pepper. Kok ut melsmaken (ca. 5 min.). Ha i rikelig med parmesan til slutt. (husk at den er salt)
Legg kokte pastaplater og sausene lagvis på en tallerken. Dryss parmesan mellom lagene, og på toppen. serveres med salat og godt brød.
En god kraftig rødvin er suverent å drikke til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Stian Sander
(Intern: 2118969097)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Italia
Innlagt dato:2005-09-12
Oppdatert dato:2005-09-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift