Afrikansk høne



Afrikansk høne inneholder 87 Kalorier, 6 g Karbo, 9 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Afrikansk høne har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Afrikansk høne er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5371 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stk storbroiler
100grsvisker
2dlvann
2sssukker
4sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper
Ca 2,5ssolje
1stkrød paprika
2,5dlhvitvin
1,5dlkraft fra broileren
0,5tsrosmarin
1stkløk
noen strimler sitronskall
Ca 2,5stkpærer, faste




Næringsdeklarasjon for Afrikansk høne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86.73530.42Kcal
Protein8.5852.47gram
Karbohydrat5.5934.19gram
Kostfiber1.287.83gram
Fett2.3014.07gram
Mettet fett0.533.24gram
Alkohol0.97 %
Salt0.191.13gram
Pris på oppskriftenKr 4.78Kr 29.23Kroner
Hele oppskriften veier2 446 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo25,78 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok sviskene i vann tilsatt sukker til de er møre.

Del broileren i passe stykker. Ta ryggben og brystben og kok kraft på dem. Vend broileren i mel tilsatt salt og pepper.

Ha olje i pannen og stek stykkene til de er gyllenbrune. Ta dem opp.

Del paprikaen i strimler og stek dem i oljen på pannen. Ha dem i en ovnsfast form.

Rør resten av melet med vin og kraft fra broileren og ha det i pannen. Rør til det tykner.

Tilsett 2 ss kraft fra sviskene og rosmarin. Smak til med salt og pepper.

Skrell løken og ha den i pannen. Tilsett sitronskall. Skrell pærene og stikk ut kjernehusene. Skjær pærene i tykke skiver og ha dem i pannen.

Kok pærene ca 3 min. og ha dem i formen sammen med sausen i pannen.

Legg broilerstykkene på toppen sammen med sviskene. Legg lokk på. Sett formen i ovnen ved 190 C midt i ovnen i ca 1 time.

Fjern løken og sitronskallet før formen settes på bordet. Server ris eller poteter til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12002)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Afrika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-07
Oppdatert dato:2003-05-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.