Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita) inneholder
61 Kalorier,
5 g Karbo,
3 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita) har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita) er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
9702 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Agurk og tomat i yoghurt (Khira Tamater Ka Raita)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 61.44 | 95.63 | Kcal |
Protein | 2.54 | 3.95 | gram |
Karbohydrat | 4.61 | 7.18 | gram |
Kostfiber | 0.85 | 1.32 | gram |
Fett | 3.46 | 5.39 | gram |
Mettet fett | 1.24 | 1.93 | gram |
Salt | 0.22 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.30 | Kr 5.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 623 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 30,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Denne indiske salaten serveres ofte sammen med et sterkt krydret måltid for å dempe den brennende virkningen.
Bland sammen agurk, tomat, yoghurt, salt og sukker.
Varm oljen i en liten kjele. Tilsett sennepsfrø og spisskummenfrø. Hell frøene og oljen over yoghurten når frøene har sluttet å sprette.
Serveres kald med et dryss av koriander.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6355)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
India
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.