Fotograf:Knut Pettersen En rask wok vi lagde mens vi fikk prøvd å bruke agurk i wok. Agurk lager ikke noe smak, og om en ikke steker de for mye fyller de opp tallerkenen. Kyllingvinger varmet vi ved siden av og la de over før servering. Vi har som regel liggende noen av disse i fryseren, de er velig greie til raske småretter.
Oppskriften inneholder 86 Kalorier, 11 g Karbo, 4 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rens og kutt opp løk og paprika. Skrell agurk og squash og kutt de i biter. Åpne ananasboksen og ha den klar, ta vare på sausen.
Varm litt olje i en wok. Stek først løk og paprika i ett minutt. Så har du i squash og agurk. Stek i ett par minutter. Ha i ananas uten saus og den ferdige blue dragon sausen. Rør rundt og varm opp. Smak til med salt og pepper, evt litt chilisaus. Blir det for tykt ha i litt av sausen fra ananasboksen, og blir det så for tynt kan du drysse over litt maisenna mens du rører.
Samtidig har du varmet kyllingvingene i ovnen eller en panne.
Ved servering har du kyllingvingene over wokken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Knut Pettersen
(Intern: 32448)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Wok Innlagt dato:2016-07-22
Oppdatert dato:2016-07-22