Agurkwok med vinkekylling



Agurkwok med vinkekylling oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
En rask wok vi lagde mens vi fikk prøvd å bruke agurk i wok. Agurk lager ikke noe smak, og om en ikke steker de for mye fyller de opp tallerkenen. Kyllingvinger varmet vi ved siden av og la de over før servering. Vi har som regel liggende noen av disse i fryseren, de er velig greie til raske småretter.

Oppskriften inneholder 86 Kalorier, 11 g Karbo, 4 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Agurkwok med vinkekylling er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3202 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 2 porsjoner
1stk storagurk
0,5stkrød paprika
0,5stkgul paprika
0,5stkgrønn squash
1stk liteløk
1liten boksananasterninger i saft
1pose(r)Blue Dragon Sweet and Sour Sauce
1dashsalt og pepper
2sssøt chilisaus
1ssmatolje

Tilbehør

12stkferdig stekte kyllingvinger
2porsjon(er)jasminris eller annen




Næringsdeklarasjon for Agurkwok med vinkekylling!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier86.08676.89Kcal
Protein4.0431.77gram
Karbohydrat10.7984.85gram
Kostfiber1.5912.50gram
Fett2.6220.60gram
Mettet fett0.665.19gram
Salt0.090.74gram
Pris på oppskriftenKr 4.37Kr 34.36Kroner
Hele oppskriften veier1 573 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo50,13 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens og kutt opp løk og paprika. Skrell agurk og squash og kutt de i biter. Åpne ananasboksen og ha den klar, ta vare på sausen.
Varm litt olje i en wok. Stek først løk og paprika i ett minutt. Så har du i squash og agurk. Stek i ett par minutter. Ha i ananas uten saus og den ferdige blue dragon sausen. Rør rundt og varm opp. Smak til med salt og pepper, evt litt chilisaus. Blir det for tykt ha i litt av sausen fra ananasboksen, og blir det så for tynt kan du drysse over litt maisenna mens du rører.

Samtidig har du varmet kyllingvingene i ovnen eller en panne.
Ved servering har du kyllingvingene over wokken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 32448)
Tilberedningstid: 10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Wok
Innlagt dato:2016-07-22
Oppdatert dato:2016-07-22


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Agurkwok med vinkekylling.Agurkwok med vinkekylling.
Denne retten har 86,08 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,62 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.