Fotograf:
Sara Johannessen
Akevittmarinert røkelakstartar med blomkålkrem, smørstekte blomkålbuketter og ramsløksolje inneholder
162 Kalorier,
2 g Karbo,
6 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Akevittmarinert røkelakstartar med blomkålkrem, smørstekte blomkålbuketter og ramsløksolje har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Akevittmarinert røkelakstartar med blomkålkrem, smørstekte blomkålbuketter og ramsløksolje er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
8264 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Akevittmarinert røkelakstartar med blomkålkrem. smørstekte blomkålbuketter og ramsløksolje!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 161.70 | 335.53 | Kcal |
Protein | 6.45 | 13.38 | gram |
Karbohydrat | 1.61 | 3.34 | gram |
Kostfiber | 1.16 | 2.41 | gram |
Fett | 12.89 | 26.75 | gram |
Mettet fett | 3.42 | 7.10 | gram |
Alkohol | 1.59 % | | | |
Salt | 0.42 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.19 | Kr 21.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 830 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland laks med akevitt og sett kaldt. Kok blomkål i usaltet vann, hell av vannet, tilsett fløte og kjør glatt med stavmikser. Smak til med salt og hold lunt. Stek blomkålbukketene på medium varme i smør til de nesten er gjennomstekte.
Server en kule av lakseblandingen på blomkålkrem med buketter og ramsløksolje dandert rundt.
Serveres med avkjølt Aalborg Jubilæums Akvavit.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Knut Munthe Olsen
(Intern: 28510)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2011-07-09
Oppdatert dato:2011-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift