Fotograf:Studio Dreyer-Hensley Prøv denne spennende oppskriften på laksewrap. Med mango, lime og chilisaus blir den ekstra smakfull. Oppskriften passer for 10 barn på SFO.
Oppskriften inneholder 154 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Fisk, Gluten, Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Fjern skinn og bein hvis nødvendig, og del laksefileten i 2–3 cm tykke strimler, ca. 70 gram. Legg dem på et stekebrett med bakepapir.
Dryss over litt salt og pensle laksefileten med sweet chilisaus.
Stek ved 180 °C i 10–12 minutter til laksen er gjennomstekt.
Skrell mango og del den i tynne strimler. Skjær lime i båter.
Legg isbergsalat, ruccola og mango på tortillawraps. Legg på én laksebit. Topp med kesam og press over lime.
Brett sammen og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Norges sjømatråd
(Intern: 32909)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Smårett Innlagt dato:2017-03-21
Oppdatert dato:2017-03-21