And med madeirasaus inneholder
309 Kalorier,
1 g Karbo,
10 g Protein og
29 g Fett pr 100 gr
And med madeirasaus har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
And med madeirasaus er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7332 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for And med madeirasaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 308.83 | 834.05 | Kcal |
Protein | 9.63 | 26.01 | gram |
Karbohydrat | 0.81 | 2.19 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 1.54 | gram |
Fett | 29.40 | 79.40 | gram |
Mettet fett | 7.68 | 20.74 | gram |
Alkohol | 0.19 % | | | |
Salt | 0.52 | 1.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.33 | Kr 30.60 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 620 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,04 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta vare på innmaten, kok kraft på den, og finhakk den i sausen. Gni anden inni og utenpå med salt, pepper og drypp med sitron.
Bind opp anden og legg den med brystsiden opp på rist over langpannen. Pensle med smeltet smør, og la den steke ved 175 C uten speing og øsing i ca 1 1/2 time. Legg folie over hvis fuglen er ferdig brunet før den er ferdigstekt.
Kok ut langpannen med vann + buljong fra innmaten, og hell sjyen over i en bolle, slik at man kan skumme fettet etter en stund. Jevn sjyen med arrowrotmel rørt ut i litt vann, smak til med vin, og kanskje litt mer krydder.
Rist nøttekjernene i tørr stekepanne og gni så av skallet. Deretter frees nøttene i litt brunet smør, og serveres ved siden av anden på fatet.
Som tilbehør anbefales små brunete, og gjerne glaserte kulepoteter. En fruktsalat av hermetiske mandarinbåter, blå og grønne druer og finskåren endivier. Eller by på kokte svisker og epler. Frukt passer alltid godt til fet mat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7962)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-21
Oppdatert dato:2003-04-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift