Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Andebryst med Bayersk saus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Andebryst med Bayersk saus



Andebryst med Bayersk saus inneholder 91 Kalorier, 5 g Karbo, 9 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Andebryst med Bayersk saus har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Andebryst med Bayersk saus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkandebryst (700 - 800g)
1,5tssalt
ørlite svart pepper
2ssbrunt sukker
1,25dlpasserte bringebær
4dlbayer øl
2dlpresset appelsin
Ca 3,5sslys kraft
evt. litt maisenna
ruccola eller annen
småsalat
friske bringebær




Næringsdeklarasjon for Andebryst med Bayersk saus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier90.94302.72Kcal
Protein8.5628.49gram
Karbohydrat4.9416.44gram
Kostfiber0.230.77gram
Fett2.989.92gram
Mettet fett0.913.03gram
Alkohol1.38 %
Salt0.933.11gram
Pris på oppskriftenKr 20.30Kr 67.57Kroner
Hele oppskriften veier1 332 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Varm ovnen til 150 gr varme. Snitt i fettsiden av brystene. Varm opp stekepannen. Stek dem med fettsiden ned et par minutter, til fin farge. Legg dem i en ildfast form med fettet opp. Sett i steketermometer og stek til kjernetemperaturen er 65 – 66 gr.
Det tar iallfall et kvarter. Ta dem ut og la hvile i folie minst 15 minutter.

Saus:
Smelt sukker over middels varme. Tilsett passerte bringebær, øl, presset appelsin og kraft/fond. Kok opp og la det koke inn (reduseres) til ca. 5 dl. Sil. Rør ut maisenna i en kald vannskvett og visp det inn i sausen. La koke til det tykner.

Skjær andebryst i pene skiver og server med salat med friske bringebær og den gode sausen. Pasta eller lunt, nybakt brød til (helst et brød med øl i). Bayer eller pilsner i glassene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Gladimat.no
(Intern: 25785)
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-05-10
Oppdatert dato:2009-05-10
Lesere: 5675 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Andebryst med klementinsaus.Andebryst med klementinsaus.
Denne retten har 93,54 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,02 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.Confitert andelår på seng av vintergrønnsaker.
Denne retten har 125,87 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,7.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bakt andelår med potet og gulrot.Bakt andelår med potet og gulrot.
Denne retten har 152,58 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,58 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.