Appelsingjedde



Appelsingjedde inneholder 115 Kalorier, 2 g Karbo, 13 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Appelsingjedde har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Appelsingjedde er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere: 4136 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kggjedde
kjørvel
timian
5stknelliker, hele
2feddhvitløk, finhakket
4stksjalottløk, hakkes
0,5stklaurbærblad
1dlolivenolje
1dashsalt
hvit pepper
1dashsmør eller margarin til fatet
2dlhvitvin, tørr
2stkappelsiner
2sssmør eller margarin
2sshvetemel
salatblader




Næringsdeklarasjon for Appelsingjedde!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier114.67682.26Kcal
Protein13.1678.30gram
Karbohydrat2.0212.02gram
Kostfiber0.281.67gram
Fett5.3131.59gram
Mettet fett1.428.45gram
Alkohol0.80 %
Salt0.130.78gram
Pris på oppskriftenKr 11.61Kr 69.08Kroner
Hele oppskriften veier2 380 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo7,04 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Rens, filetér og skyll fisken. Tørk den godt. Til marineringen dekkes bunnen i fatet med en blanding av kjørvel, timian, nellik, løk og knust laurbærblad. Legg filetene over. Krydre oljen med salt og pepper og hell den over filetene.

La filetene stå kaldt i marinaden et døgn, vend dem av og til.

Skrap av krydderet og legg filetene i et smurt, ildfast fat. Bland vin og saften av 1 appelsin, hell det over. Dekk fatet med aluminiumsfolie.

Sett fatet i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter. Legg fiskefiletene på serveringsfatet og hold dem varme.

Sil opp sjyen i en kjele, lag en smør-melkule og jevn sjyen med denne. La sausen koke under omrøring ca 5 minutter.

Legg salatblader og appelsinbåter på fatet. Server sausen for seg.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11719)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.Fiskefilet i rosa sjampinjongsaus.
Denne retten har 157,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,91 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.