Appelsingjedde inneholder
115 Kalorier,
2 g Karbo,
13 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Appelsingjedde har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Appelsingjedde er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
4136 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Appelsingjedde!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 114.67 | 682.26 | Kcal |
Protein | 13.16 | 78.30 | gram |
Karbohydrat | 2.02 | 12.02 | gram |
Kostfiber | 0.28 | 1.67 | gram |
Fett | 5.31 | 31.59 | gram |
Mettet fett | 1.42 | 8.45 | gram |
Alkohol | 0.80 % | | | |
Salt | 0.13 | 0.78 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.61 | Kr 69.08 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 380 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens, filetér og skyll fisken. Tørk den godt. Til marineringen dekkes bunnen i fatet med en blanding av kjørvel, timian, nellik, løk og knust laurbærblad. Legg filetene over. Krydre oljen med salt og pepper og hell den over filetene.
La filetene stå kaldt i marinaden et døgn, vend dem av og til.
Skrap av krydderet og legg filetene i et smurt, ildfast fat. Bland vin og saften av 1 appelsin, hell det over. Dekk fatet med aluminiumsfolie.
Sett fatet i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter. Legg fiskefiletene på serveringsfatet og hold dem varme.
Sil opp sjyen i en kjele, lag en smør-melkule og jevn sjyen med denne. La sausen koke under omrøring ca 5 minutter.
Legg salatblader og appelsinbåter på fatet. Server sausen for seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11719)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift