Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Appelsinkake med sukrin med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
121.81
827.48
51.72
Kcal
Protein
8.72
59.24
3.70
gram
Karbohydrat
13.21
89.74
5.61
gram
Kostfiber
2.15
14.61
0.91
gram
Fett
3.31
22.49
1.41
gram
Mettet fett
0.97
6.59
0.41
gram
Salt
0.35
2.41
0.15
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.92
Kr 40.22
Kr 2.51
.-
Hele oppskriften veier
679 totalt
679 pr porsj
42 pr stk
gram
Lavkarbo energi er
43,37 %
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Pisk egg og Sukrin til eggedosis. Riv skallet og press ut saften av appelsinen. Tilsett kesam, appelsinsaft, appelsinskall, mel og bakepulver i eggedosisen og bland alt sammen. Hell røren i en rund form, 24 cm. Stek kaken midt i ovnen på 200 grader i ca.30 minutter. Kjøles og serveres med et lett strø av Sukrin og skinnfrie appelsinbåter og finhakket mynte.
Gir 16 kakestykker á 49 kcal.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 26845)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-06-16
Oppdatert dato:2017-06-16
Lesere: 4013 totalt.