Bakte, fylte epler inneholder
57 Kalorier,
9 g Karbo,
2 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Bakte, fylte epler har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakte, fylte epler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7526 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakte. fylte epler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 57.15 | 104.37 | Kcal |
Protein | 2.15 | 3.93 | gram |
Karbohydrat | 9.47 | 17.29 | gram |
Kostfiber | 1.87 | 3.42 | gram |
Fett | 0.77 | 1.41 | gram |
Mettet fett | 0.38 | 0.69 | gram |
Salt | 0.06 | 0.11 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.81 | Kr 5.13 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 731 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 66,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta ut kjernehuset på eplene og sett dem over i smurt, ildfast form. Rør cottage cheese, revet appelsinskall og nellik sammen.
Smak til med sukker. Fordel fyllet over eplene. Hell presset appelsinsaft over. Inn i ovn, midterste rille, 175°C, i 20-30 min.
Serveres med pisket krem eller vaniljeis til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 2118968399)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-27
Oppdatert dato:2002-05-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift