Blåskjell i paiskall





Blåskjell i paiskall inneholder 274 Kalorier, 11 g Karbo, 9 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Blåskjell i paiskall har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blåskjell i paiskall er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
120grhvetemel (2 dl)
100grsmør eller margarin
0,5dlvann

Fyll

1liten boksblåskjell, ca 200 g
2stkegg
2dlfløte
1dashsalt
1dashpepper
2ssdill, hakket


Annonse



Næringsdeklarasjon for Blåskjell i paiskall!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier273.64580.17Kcal
Protein9.3919.91gram
Karbohydrat11.0123.34gram
Kostfiber0.531.12gram
Fett21.2244.99gram
Mettet fett12.7126.95gram
Salt0.541.15gram
Pris på oppskriftenKr 7.33Kr 15.54Kroner
Hele oppskriften veier848 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk smør og mel til paideigen, eller smuldre smør og mel, tilsett vann, og arbeid deigen raskt sammen. Legg den til avkjøling ca 1 time.

Kjevle ut deigen og kle bunn og sider i en paiform. Prikk bunnen med en gaffel, sett formen i ovnen ved 225 C i ca 15 minutter.

Sil blåskjell og tørk forsiktig. Pisk egg og fløte sammen med krydderet, tilsett blåskjell og dill. Fyll paiskallet med blandingen.

Sett paien i ovnen ved 200 C i 25 minutter til fyllet er stivnet.

Server lunken pariserloff og smør til. Grønnsalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7724)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Lesere: 2691 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.