Blodklubb med melk inneholder
336 Kalorier,
27 g Karbo,
10 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Blodklubb med melk har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Blodklubb med melk er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
11925 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Blodklubb med melk!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 335.59 | 1 479.14 | Kcal |
Protein | 10.32 | 45.49 | gram |
Karbohydrat | 27.33 | 120.46 | gram |
Kostfiber | 5.06 | 22.30 | gram |
Fett | 19.43 | 85.64 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 1.45 | gram |
Salt | 0.77 | 3.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.87 | Kr 17.06 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 645 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,57 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland blod og melk.
Rør sammen det tørre og tilsett væsken. La gjerne stå å svelle over natten.
Skjær opp spekk i små terninger og legg det på ett fat. Dryss med 1/2 ts salt og pepper. La trekke litt.
Klipp og flere matpapirark. Ha en bolle vann klar til dypping og kok opp en stor kjele med vann og 1 ts salt pr liter.
Øs opp en klatt røre på ett fuktet matpapir, legg spekk i midten, brett opp papiret og pakk godt inn. Legges i det kokende vannet.
Skal trekke i ca 30 minutter+-
Server med for eksempel sukker, sirup eller syltetøy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2841)
Tilberedningstid:
60 min
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-25
Oppdatert dato:2002-12-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.