Blodklubb med melk



Blodklubb med melk inneholder 336 Kalorier, 27 g Karbo, 10 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr
Blodklubb med melk har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Blodklubb med melk er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 11925 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
0,75literblod
0,25litermelk
0,5kgspekk/ister
0,75sssalt
0,5tsallehånde
1,5dlgrov sammalt hvete
1,5dlhavregryn
2,5dlbyggmel
Ca 7,5dlsammalt fin rug
Ca 7,5dlhvetemel
0,5tstimian
0,5tssalt
0,5tspepper




Næringsdeklarasjon for Blodklubb med melk!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier335.591 479.14Kcal
Protein10.3245.49gram
Karbohydrat27.33120.46gram
Kostfiber5.0622.30gram
Fett19.4385.64gram
Mettet fett0.331.45gram
Salt0.773.41gram
Pris på oppskriftenKr 3.87Kr 17.06Kroner
Hele oppskriften veier2 645 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo32,57 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Bland blod og melk.
Rør sammen det tørre og tilsett væsken. La gjerne stå å svelle over natten.
Skjær opp spekk i små terninger og legg det på ett fat. Dryss med 1/2 ts salt og pepper. La trekke litt.
Klipp og flere matpapirark. Ha en bolle vann klar til dypping og kok opp en stor kjele med vann og 1 ts salt pr liter.
Øs opp en klatt røre på ett fuktet matpapir, legg spekk i midten, brett opp papiret og pakk godt inn. Legges i det kokende vannet. Skal trekke i ca 30 minutter+-

Server med for eksempel sukker, sirup eller syltetøy.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2841)
Tilberedningstid: 60 min
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Buskerud
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-25
Oppdatert dato:2002-12-25


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.