Bønner med fint følge (Fasolakia Freska)





Bønner med fint følge (Fasolakia Freska) inneholder 119 Kalorier, 7 g Karbo, 2 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Bønner med fint følge (Fasolakia Freska) har ingen allergener
Bønner med fint følge (Fasolakia Freska) er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500graspargesbønner, brekkbønner eller voksbønner
1stk storløk i tynne skiver
2feddhvitløk i tynne skiver
1,5dlolivenolje
2stkpoteter i terninger
1boks(er)tomater, 400 g hakkede
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Bønner med fint følge (Fasolakia Freska)!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier118.86446.08Kcal
Protein1.636.12gram
Karbohydrat7.1326.76gram
Kostfiber0.873.27gram
Fett9.1234.23gram
Mettet fett1.294.84gram
Salt0.090.32gram
Pris på oppskriftenKr 5.32Kr 19.97Kroner
Hele oppskriften veier1 501 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll bønnene i kaldt vann og skjær bort stilkenden. Del store bønner i to.

Stek løk og hvitløk i varm olje til de så vidt begynner å få farge. Ha i bønnene og potetene og vend sammen slik at alt blir dekket av et tynt lag olje. Tilsett tomatene og litt salt og pepper.

Legg på lokk og la bønnene småkoke på svak varme til de er møre, 15-40 minutter, avhengig av størrelse og sort.

Vend bønnene av og til. Serveres varme eller lunkne.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6424)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Veganer
Land: Hellas
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere: 4792 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.